Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Протягом квітня-травня військових строкової служби звільнять у запас – Указ

8 березня 2024, 09:10
1297
0
Автор:
Реклама

Президент Володимир Зеленський підписав Указ від 07.03.2024 року №149/2024 про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби.

Згідно з указом, у квітні - травні 2024 року звільнять у запас в запас зі Збройних сил України, Державної спеціальної служби транспорту, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, військовослужбовців строкової військової служби, строк служби яких закінчився під час дії воєнного стану, введеного 24 лютого 2022 року, та військову службу яких продовжено понад встановлені строки відповідно до частини дев'ятої статті 23 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".

В Україні з 24 лютого 2022 року діє правовий режим воєнного стану. Призов на військову службу відбувається за мобілізацією. А ось нові призови на строкову службу не проводять. Однак досі на службі залишалися ті строковики, яких призвали до воєнного стану.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини