Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін компенсує аграріям 25 % вартості сільгосптехніки вітчизняного виробництва

Реклама

8 березня 2024 року Кабмін ухвалив рішення і запускає програму 25% компенсації вартості сільгосптехніки українського виробництва.

«Підтримка національного виробника, стимулювання попиту на продукцію й товари, зроблені в Україні, - основа нашої державної політики. Запровадження програми компенсації 25% вартості української сільгосптехніки, яку купують наші аграрії, - лише одна з програм такої підтримки. На її реалізацію ми заклали в бюджет цього року 1 млрд грн. Надалі плануємо розширити дію програми на інші види техніки вітчизняного виробництва. Виготовляти українське, купувати українське, розвивати українську промисловість - це наш шлях до економічного зростання та самозарадності», - зазначила Перший віцепрем'єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко.

Перелік постачальників агротехніки, вартість якої може бути частково компенсована за умовами програми буде оприлюднений на офіційному веб-сайті Мінекономіки. Його почнуть формувати після вступу в дію рішення Кабміну.

Щоб отримати таку компенсацію, повідомили у Мінекономіки, аграріям необхідно:

  • вибрати постачальника ( з переліку на сайті Мінекономіки);

  • придбати техніку вітчизняного виробництва;

  • подати до уповноваженого банку заявку на компенсацію і підтвердні документи;

  • отримати компенсацію на рахунок у банку.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини