Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Військовий збір для ФОП-єдинників буде 106,5 грн — нардеп

12 березня 2024, 11:10
3987
0
Автор:
Реклама

Ми вже розповідали про наміри уряду запровадити обовязкову сплату військового збору платниками єдиного податку. Народний депутат України Ніна Южаніна повідомила, що стала відома ставка для справляння військового збору з платників єдиного податку в законопроєкті, який невдовзі запропонує уряд. За словами політика, вона становитиме 1,5% від мінімальної зарплати, або 106,5 грн.

Раніше у Мінфіні уточнили, що зміни у сплаті військового збору стосуватимуться юридичних осіб - платників податку на прибуток підприємств і платників єдиного податку третьої та четвертої груп, а також фізичних осіб-підприємців - платників єдиного податку першої, другої, третьої та четвертої груп. Крім того, додатковий військовий збір, як передбачається, торкнеться покупців банківських металів у банків і легкових автомобілів, що підлягають першій державній реєстрації в Україні, продавців нерухомості, роздрібних продавців ювелірними виробами із золота, платини й дорогоцінного каміння, а також операторів стільникового зв'язку, що надають будь-які послуги мобільного зв'язку.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини