Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Що підтверджує внесення розмінної монети до РРО / ПРРО

12 березня 2024, 12:50
251
0
Автор:
Реклама

Внесення чи видача готівки з місця проведення розрахунків повинні реєструватися через РРО з використанням операцій «службове внесення» та «службова видача», якщо такі внесення чи видача не пов'язані з проведенням розрахункових операцій, зокрема, операція «службове внесення» використовується для реєстрації суми готівки, яка зберігається на місці проведення розрахунків на момент реєстрації першої розрахункової операції, що проводиться після виконання Z-звіту. На цьому наголосили спеціалісти ГУ ДПС у Рівненській області.

Не проводиться через РРО видача готівки, не пов'язана з проведенням розрахунків, якщо така видача здійснюється після виконання Z-звіту до реєстрації першої розрахункової операції та (або) до виконання операції «службове внесення».

Тобто розмінна монета, отримана з каси підприємства або яка зберігається на місці проведення розрахунків РРО та/або ПРРО з попереднього дня, має проводитися через РРО та/або ПРРО за допомогою формування чеку «службове внесення».

Підтвердженням внесення відповідної суми до РРО та/або ПРРО, як розмінної монети, - є фіскальний звітний чек (Z-звіт), у якому відображається інформація про операцію «службове внесення».

Радимо також ознайомитися зі статтею «POS-термінал не поєднано з РРО: податківці простіше дивляться на чек без рядків 11 - 18».

Як новому ФОП бути впевненим у своїх рішеннях? З LIGA360:Підприємець. Тут знайдеш довідкову інформацію, роз'яснення держорганів, актуальні документи і законодавство. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини