Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи потрібно подавати антикорупційну декларацію за 2023 рік, якщо перебуваєш у декреті

14 березня 2024, 11:40
426
0
Автор:
Реклама

Як відомо, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» суб'єкти декларування не пізніше 24:00 31.03.2024 р. мають подати декларації (щорічна, після звільнення) за 2023 рік.

Суб'єкти декларування, які знаходяться у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, не здійснюють повноважень, вони залишаються у трудових відносинах з відповідним органом влади і не втрачають статусу суб'єкту декларування. Тому на таких осіб розповсюджуються вимоги фінансового контролю. Про це нагадали у Мін'юсті.

Мін'юст також рекомендував не відкладати подання декларацій на останні дні встановленого терміну, оскільки в останні дні березня 2024 року, у зв'язку із посиленням навантаження на систему, можуть виникати технічні збої у роботі вебсайту Національного агентства з питань запобігання корупції, а також можливі інші форс-мажорні обставини, які можуть виникнути в нинішніх особливих умовах правового режиму воєнного стану в період декларування.

LIGA360 для органів влади - зручний інструмент для роботи держслужбовців, юристів, бухгалтерів та інших фахівців. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини