Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роялті-2024 – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

14 березня 2024, 18:00
144
0
Автор:
Реклама

Цього разу тему номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН ми присвятили роялті й розглянули її переважно в контексті відповідей на запитання, які надходили на нашу адресу. Сподіваємося, що такий формат буде корисний широкому колу читачів і допоможе якщо не вирішити проблему, то уникнути помилок.

Наприкінці лютого запрацював черговий наказ Мінфіну, який запровадив низку субрахунків, одним із яких найпопулярнішим є субрахунок для обліку готівкової виручки, отриманої через РРО/ПРРО. Докладно про це - у нашому коментарі.

Після змін щодо нарахування компенсації за невикористані дні щорічних відпусток, які відбулися з вересня 2023 року, серед невирішених було питання, пов'язане з алгоритмом обчислення кількості належних працівнику днів відпустки за періоди до та після 01.01.2024. Мінекономіки спробувало знайти на нього відповідь у своєму листі. Розлогіше про вирішення цієї проблеми з практичним прикладом дізнавайтеся з нашого коментаря.

Звісно, це геть не все, що ви можете знайти в нашому виданні. Кожного разу орієнтуємося на досить широкий спектр нашої аудиторії, оскільки кожен має свої унікальні проблеми, які ми з радістю допоможемо або вже допомогли вирішити.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

АНАЛІТИЧНА ПАЛІТРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

УРОКИ СУДОВОЇ ПРАКТИКИ

ПОРАДА ЮРИСТА

Читай усі бухгалтерські видання LIGA ZAKON на платформі LIGA360. Менше часу на пошук - більше інформації та аналітики. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини