Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ще раз змінили Перелік територій бойових дій або ТОТ — наказ Мінреінтеграції

Реклама

Наказом Мінреінтеграції від 08.03.2024 р. № 65 знову внесли зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого наказом Мінреінтеграції 22.12.2022 р. № 309.

Внесені зміни торкнулись територіальних громад Донецької, Луганської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, що відповідно до абз. 2 пп. 69.14 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, з 1 січня 2023 року, за земельні ділянки, що розташовані на територіях активних бойових дій або на ТОТ України, які включені до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, плату за землю не нараховують та не сплачують. Йдеться про період з першого числа місяця, в якому визначили щодо відповідних територій дату початку активних бойових дій або тимчасової окупації, і до останнього числа місяця, в якому було завершено активні бойові дії або тимчасова окупація на цій території.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, станом на 14 березня ще не оприлюднений.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини