Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За яких умов платникові не повернуть помилково чи надміру сплачені суми податків та пені — наказ Мінфіну

Реклама

Наказом Мінфіну «Про внесення змін до Порядку інформаційної взаємодії Державної податкової служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення (перерахування) платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені» від 08.02.2024 р. № 52 змінили Порядок інформаційної взаємодії Державної податкової служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення (перерахування) платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені.

Відтак Порядок доповнили положенням, відповідно до якого платникам податку не повернуть помилково та/або надміру сплачені суми грошових зобов'язань та пені, якщо до них у порядку, встановленому Законом України «Про санкції» від 14.08.2014 р. № 1644-VII, прийняті рішення про застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), протягом строку застосування таких санкцій.

Зміни, нагадали у Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області, набрали чинності з 11.03.2024 року.

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини