Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Знову змінився план-графік перевірок – кого ще відвідають податківці у 2024 році

Реклама

ДПС 25 березня оприлюднила оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік.

Цього разу зміни торкнулися Розділу І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб», згідно з ним контролери планують перевірити уже 2030 юросіб замість запланованих раніше 2008.

Як дізнатися, чи є ваша компанія в плані-графіці перевірок на 2023 рік? Знайдіть досьє на LIGA360 - і відкрийте розділ "Перевірки". Спробуйте прямо зараз.

Водночас контролери залишили без змін:

Розділ ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів». У цьому розділі перелічено 175 фінустанови, постійних представництва та представництва нерезидентів;

Розділ ІІІ «Документальні планові перевірки фізичних осіб», за яким податківці у 2024 році планують відвідати 921 особу;

Розділ IV «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти й своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» містить список із 156 юросіб.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини