Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скільки чекати ліцензію на виробництво спирту, алкоголю, тютюну або рішення про відмову

Реклама

Податківці Головного управління ДПС у Житомирській області нагадали, що відповідно до ст. 3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» від 19.12.1995 р. № 481/95-BP ліцензії на виробництво спирту етилового, спиртових дистилятів, біоетанолу, алкоголю, тютюну та рідин для електронних сигарет, видає та анулює орган виконавчої влади, уповноважений КМУ.

Ліцензію або рішення про відмову у її видачі видає заявнику орган виконавчої влади, не пізніше 30 календарних днів з дня одержання зазначених у Законі № 481/95-BP документів. Причому у рішенні про відмову у видачі ліцензії повинна бути вказана підстава для відмови.

Для малих виробництв виноробної продукції ліцензію на право виробництва алкогольних напоїв без додавання спирту (вин виноградних, вин плодово-ягідних, напоїв медових) або рішення про відмову в її видачі уповноважений орган виконавчої влади видає заявнику не пізніше 10 робочих днів з дня одержання документів, зазначених у Законі № 481/95-BP.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Також читайте:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини