Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Де знайти інформацію про види діяльності платника податків — ДПС

Реклама

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР) - єдина державна інформаційна система, що збирає, накопичує, обробляє, захищає, обліковує та надає інформацію про юросіб, ФОПів та громадські формування, що не мають статусу юридичної особи.

ЄДР функціонує відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 р. № 755-IV.

Усі відомості з реєстру є відкритими і загальнодоступними, окрім реєстраційних номерів облікових карток платників податків та паспортних даних. Проте у випадках, передбачених Законом № 755-IV, за інформацію з ЄДР стягується плата (ч. 1 ст. 11 Закону № 755-IV).

Отже, відомості, що містяться в ЄДР можна отримати безкоштовно на порталі електронних сервісів або з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг до відомостей з ЄДР, які актуальні на момент запиту, зокрема, про види діяльності (абз. 2 п. 1 ч. 2 ст. 11 Закону № 755-IV ).

Розпорядником ЄДР, нагадали у Головному управлінні ДПС у Рівненській області, є Мінюст, а тому на його офіційному вебсайті можна безкоштовно шукати відомості у ЄДР (по ФОП, юрособі, відокремленому підрозділу юрособи) та переглядати інформацію про види діяльності (КВЕД) платника податків.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини