Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кожного дня ситуація змінюється – глава НКРЕКП про зміну тарифу на електрику

4 квітня 2024, 09:08
1096
0
Автор:
Реклама

На сьогодні через нестабільну ситуацію неможливо чітко говорити про зміну тарифу на електроенергію для населення. На це в коментарі журналістам вказав глава Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Валерій Тарасюк. Щоправда, що саме сказав посадовець, журналісти транслюють по-різному

Так, Інтерфакс-Україна повідомило, що посадовець сказав: «Будуть або зміни, або продовження ПСО щодо населення в наявному варіанті... Якщо зміни, то, можливо, вони будуть важкими, але точно зваженими. Конкретніше можна буде сказати пізніше». Водночас Тарасюк зазначив, що ситуація у всіх енергокомпаній дуже складна, передусім унаслідок російської агресії.

Своєю чергою, в Укрінформі озвучили, що Тарасюк заявив: «Будуть або зміни, або продовження дії (ПСО на електрику для населення). Але ситуація змінюється кожен день. Зараз неможливо сказати». Конкретно щодо цін на електроенергію для населення можна буде відповісти пізніше.

Пізніше у НКРЕКП уточнили, що робота щодо змін діючих тарифів на електричну енергію для побутових споживачів не ведеться. У Комісії підкреслили: у коментарі Валерія Тарасюка йшлося про те, що йому невідомо про плани зміни режиму ПСО з 1 травня та можливість змін тарифів, зокрема, оскільки ухвалення відповідних рішень не є компетенцією НКРЕКП, а закладання інших сенсів у цей коментар є оманливим та змінює його по суті.

Платіть менше - отримуйте більше! Тільки у квітні економте 50% при замовленні LIGA 360: Бухгалтер (Преміум). Встигніть замовити за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини