Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звіт з праці №1-ПВ за І квартал 2024 року треба подати за новою формою до 8 квітня

5 квітня 2024, 10:05
2752
0
Автор:
Реклама

Форму № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці», яку роботодавці подають до органів статистики, за І квартал поточного року слід буде подати за новою формою і не пізніше 8 квітня (понеділок). Форму цього звіту Держстат оновив минулого року Наказом №128.

Згідно з Наказом №128 форма державного статистичного спостереження № 1-ПВ (квартальна) "Звіт із праці" вводиться в дію, починаючи зі звіту за І квартал 2024 року.

Граничний термін подання такої звітності - не пізніше 7-го числа місяця, наступного за звітним періодом. Оскільки цього року 7 квітня припадає на неділю, граничним строком подання квартальних звітів з праці є 8 квітня 2024 року (понеділок).

Форму подають юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб до територіальному органу Держстату.

До речі, Держстат видав Роз'яснення щодо показників форми державного статистичного спостереження N 1-ПВ (квартальна) "Звіт із праці".

Складаєте статистичну та фінансову звітність? Знайдіть альбом, перелік та календар подання форм від Держстату в LIGA360. А якщо виникли питання - читайте спеціальний розділ "Звітність". Замовте LIGA360:Бухгалтер, щоб подавати звітність без турбот.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини