Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні діють програми для ветеранського підприємництва — КМУ

Реклама

Наразі серед ветеранів й ветеранок існує величезний запит на започаткування власного бізнесу або розширення чи розвиток вже існуючих проєктів, тому для Мінветеранів цей напрямок - один з ключових пріоритетів, зазначає в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

Український ветеранський фонд Мінветеранів вже два роки надає фінансову підтримку ветеранському підприємництву через конкурсні програми. До участі у програмі від УВФ «Варто почати власну справу» надійшла рекордна кількість заявок - 219 проектів. Майбутні бізнеси, кажуть у Міністерстві, дуже різноманітні - від СТО до створення артпросторів.

Також діє програма мікрофінансування від Українського ветеранського фонду Мінветеранів: відшкодування 20 тис. грн на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи.

Водночас доступна низка програм та грантів від Уряду та дотичних міністерств і відомств, якими можуть скористатися ветерани, ветеранки та члених їхніх сімей:

Мінветеранів планує піти ще далі. На вебсайті Урядового порталу розповіли, що пропонуватимуть надати доступ до держзамовлення, бо сьогодні ветеранський бізнес також і про забезпечення потреб фронту. Ще Міністерство працює над розширенням можливостей інформаційно-консультаційного супроводу та навчання.

Скористайтесь спецпропозицією для рішення LIGA 360: Бухгалтер (Преміум). Отримайте максимум аналітичних матеріалів, алгоритмів дій для роботи та бухгалтерських сервісів. Замовте зараз з економією 50%.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини