Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які штрафи за порушення законодавства у сфері реалізації підакцизних товарів передбачено з 01 вересня 2024 року

Реклама

Податківці Головного управління ДПС у Харківській області нагадали, що відповідно до ст. 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» від 19.12.1995 р. № 481/95-ВР до суб'єктів господарювання (також і іноземних) застосують фінансові санкції у вигляді штрафів, якщо такі платники податків:

  • виробляють та/або зберігають, та/або транспортують, та/або реалізують тютюнові вироби без марок акцизного податку встановленого зразка або з підробленими паперовими марками акцизного податку - 200% вартості товару (продукції), але не менше 17000 грн;

  • здійснюють роздрібну торгівлю тютюновими виробами, тютюном, промисловими замінниками тютюну, рідинами для електронних сигарет, за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на такі товари, що встановлені їхніми виробниками/імпортерами, і збільшені на суми акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами, - 100% вартості наявних у суб'єкта господарювання (також іноземного) тютюнових виробів, тютюну, промислових замінників тютюну, рідин для електронних сигаретах, але не менше 10000 грн.

Платіть менше - отримуйте більше! Тільки у квітні економте 50% при замовленні LIGA 360: Бухгалтер (Преміум). Встигніть замовити за вигідною ціною.

Варто прочитати також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини