Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Найближчим часом буде нова система бронювання від мобілізації — прем’єр-міністр

12 квітня 2024, 09:15
5369
0
Автор:
Реклама

Глава уряду Денис Шмигаль на засіданні Кабміну оголосив про намір змінити правила бронювання працівників від мобілізації: «Маємо розуміння, що ефективна оборона - це синергія зусиль фронту і тилу. Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура».

За його словами, одним із ключових питань в цьому напрямку є справедливе і раціональне бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, які дійсно критично важливі. «Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій», - заявив посадовець.

Він дав доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об'єктів та підприємств критичної інфраструктури. «Потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в нашій державі», - наголосив прем'єр.

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини