Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мобілізація за новими правилами – Президент підписав Закон

16 квітня 2024, 16:06
28923
0
Автор:
Реклама

Сьогодні Президент України підписав Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку (законопроєкт від 30.01.2024 р. № 10449 ). Про це йдеться на офіційному вебпорталі парламенту України.

Далі зазначений документ буде опублікований у «Голосі України» та набере чинності через один місяць з дня, наступного за днем його опублікування, крім абз. 12 і 13 пп. 2 п. 8 розділу І цього Закону (щодо внесення змін до ч. 4 і 5 ст. 6 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію"), які набирають чинності через вісім місяців з дня, наступного за днем опублікування цього Закону. Йдеться про норми Закону щодо подання до ТЦК відомостей про зареєстровані транспортні засоби та водні транспортні засоби, які можуть бути призначені для доукомплектування ЗСУ та інших військових формувань в особливий період.

Читайте також "Нові правила мобілізації, відстрочення і бронювання - остаточний текст законопроекту №10449"

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини