Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи може уповноважена особа підписати заяву за ф. № 1-ОПП за тимчасової відсутності керівника

7 травня 2024, 13:50
825
0
Автор:
Реклама

Спеціалісти ГУ ДПС у Чернівецькій області надали відповідь на питання «Чи має право уповноважена особа юридичної особи підписати заяву за ф. № 1-ОПП у разі тимчасової відсутності керівника?».

На думку контролерів, уповноважена особа юрособи за тимчасової відсутності керівника має право підписати заяву за ф. № 1-ОПП на підставі довіреності від імені юрособи за умови, що така довіреність видана органом юридичної особи або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами, та скріплена печаткою такої юрособи.

У разі відсутності керівника з об'єктивних причин, заяву за ф. № 1-ОПП може підписати інша особа, яка уповноважена установчими та/або організаційно-розпорядчими документами виконувати обов'язки керівника на час його відсутності, за умови, що повноваження особи, яка підписала заяву за ф. № 1-ОПП, підтверджені відповідними документами (установчими, наказами чи розпорядженнями тощо), які подаютьразом з заявою за ф. №1-ОПП до контролюючого органу.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Передання частини нерухомості в оренду: чи подавати ф. № 20-ОПП».

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини