Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Остаточно скасували сертифікацію фахівців — НКЦПФР

Реклама

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку повністю скасовує свої нормативні акти про сертифікацію фахівців.

Отже, працівникам всіх професійних учасників ринків капіталу для отримання ліцензії та провадження професійної діяльності не потрібен сертифікат не лише під час дії воєнного стану, а й після його закінчення. Повідомлення про це розміщено на сайті Урядового порталу.

Так, Комісія прийняла рішення визнати таким, що втратило чинність Положення про сертифікацію фахівців з питань ринків капіталу та організованих товарних ринків (рішення від 13 серпня 2013 року № 1464). Це стало можливим завдяки змінам у переліку повноважень регулятора, які внесли Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення державного регулювання та нагляду на ринках капіталу та організованих товарних ринках» від 22.02.2024 р. № 3585-IX. Наразі у Комісії відсутні повноваження щодо сертифікації фахівців.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Радимо прочитати:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини