Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономіки буде погоджувати списки бронювання лише після перевірки у Міноборони

17 травня 2024, 10:50
3372
0
Автор:
Реклама

Ми вже розповідали, що Постановою №520 Кабмін 8 травня вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних. Зокрема, у тексті Порядку слова “Генеральний штаб Збройних Сил” в усіх відмінках замінено словом “Міноборони”.

Отже, погодження списків військовозобов'язаних, які пропонуються до бронювання на період мобілізації та на воєнний час, їх розгляд щодо повноти заповнення та наявності обґрунтувань, здійснюється Міноборони.

Ураховуючи зазначене, прийняття рішень Мінекономіки про бронювання військовозобов'язаних здійснюватиметься виключно за результатами перевірки списків щодо повноти їх заповнення, наявності обґрунтувань та погодження Міноборони (СБУ, Службою зовнішньої розвідки). Про це йдеться у листі Мінекономіки від 14.05.2024 р. № 2704-20/35461-03 щодо організації бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час.

На жаль, Мінекономіки не уточнило подальшу долю списків військовозобов'язаних, які пропонуються до бронювання на період мобілізації та на воєнний час, які до 8 травня передавалися на перевірку до Генштабу.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини