Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна звільнити працівника, трудовий договір із яким призупинений – Держпраці

22 травня 2024, 09:10
502
0
Автор:
Реклама

Чи можна звільнити працівника, трудовий договір із яким призупинений? Законодавство не забороняє припиняти трудові відносини з працівником під час призупинення дії трудового договору.

Тому працівник може звільнитися за власним бажанням, або ж роботодавець має право звільнити його за іншими підставами, передбаченими Кодексом законів про працю України, зокрема за угодою сторін. Про це нагадало Управління інспекційної діяльності у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й військового обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

У сучасному діловому середовищі безпека та зростання залежать від подолання безлічі ризиків: юридичних, комерційних, судових, репутаційних, фінансових та майнових. Ми розуміємо, що зараз саме час діяти по-новому. Ми змінюємо все: пропонуємо нову версію LIGA360, змінюємо ваші можливості роботи з інформацією на всі 360. Нова версія LIGA360 - тепер єдиний комплексний продукт у єдиному інтерфейсі, який об'єднує різні типи інформації та додає нові режими роботи з нею для виявлення й щоденного комплексного моніторингу ризиків і пошуку можливостей для розвитку та зростання. Залишайте заявку на участь у презентації, яка відбудеться 11 червня - і ви зможете першими ознайомитись із перевагами продукту та спробувати його у професійній діяльності бухгалтера і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини