Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які граничні строки сплати податків, визначених у Декларації за 2023 рік

Реклама

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області нагадали, що 01.05.2024 року закінчилась Деклараційна кампанія 2024. Платникам ПДФО за результатами декларування необхідно сплатити податкові зобов'язання, визначені у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік, а саме:

- до 01 серпня 2024 року - для громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність;

- протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання податкової декларації про майновий стан і доходи - для ФОПів та для ФОПів, стосовно яких проведено держреєстрацію припинення підприємницької діяльності фізособи (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування).

Платник ПДФО - фізична особа, який зобов'язаний подати податкову декларацію, визначити та сплатити свої податкові зобов'язання, сплачує за кодами бюджетної класифікації:

  • «11010500» - «податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування»;

  • «11011001» - «військовий збір, що сплачується за результатами декларування».

Також податківці нагадали, що інформація про реквізити банківських рахунків для сплати податків відповідно до адміністративно-територіального устрою України оприлюднена на вебпорталі ДПС у рубриці «Рахунки для сплати платежів».

Як новому ФОП бути впевненим у своїх рішеннях? З LIGA360:Підприємець. Тут знайдеш довідкову інформацію, роз'яснення держорганів, актуальні документи і законодавство. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини