Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фінкомпанії та ломбарди звітуватимуть щомісячно: Нацбанк змінив Правила подання звітності

Реклама

Нацбанк змінив Правила складання та подання звітності учасниками ринку небанківських фінансових послуг до Національного банку України, які затверджені постановою Правління НБУ від 25.11.2021 р. № 123. Інформацію про це розмістили на сайті Нацбанку.

Зміни внесені для поліпшення нагляду Нацбанком за діяльністю надавачів небанківських фінансових послуг. Фінансові компанії та ломбарди переведено з квартального на щомісячне звітування за файлами LRF01 “Дані регуляторного балансу”, LRF02 “Дані про позабалансові зобов'язання”, починаючи зі звітності станом на 01 лютого 2025 року (за січень 2025 року).

Зазначені зміни затверджені постановою Правління НБУ “Про затвердження Змін до Правил складання та подання звітності учасниками ринку небанківських фінансових послуг до Національного банку України” від 25.05.2024 р. № 62, яка набирає чинності з 01 серпня 2024 року, крім п. 5 Змін до Правил, що набирає чинності з 01 січня 2025 року.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини