Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна отримати копію податкової звітності, що була раніше подана до ДПС

Реклама

Відповідно до ст. 7 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13.01.2011 р. № 2939-VІ, конфіденційною вважають інформацію, доступ до якої обмежено фізичною або юридичною особою, крім суб'єктів владних повноважень, та яку можна поширювати у визначеному ними порядку за їхнім бажанням відповідно до передбачених ними умов.

Розпорядники інформації, визначені ч. 1 ст. 13 Закону № 2939-VІ, які володіють конфіденційною інформацією, можуть поширювати її лише за згодою осіб, які обмежили доступ до інформації, а за відсутності такої згоди - лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Кожна особа має право, зокрема, доступу до інформації про неї, яка збирається та зберігається (ст. 10 Закону № 2939-VІ). Тому розпорядники інформації, які володіють інформацією про особу, зобов'язані, зокрема, надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується, крім випадків, передбачених законом.

Отже, у Головному управлінні ДПС у Рівненській області зауважили, що суб'єкт господарювання може отримати (завірити) копію звітності, що була раніше подана до контролюючого органу, у випадку її втрати.

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Радимо прочитати:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини