Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Літо без кондиціонерів – КМУ зобов’язав органи влади зменшити електроспоживання

10 червня 2024, 14:26
1878
0
Автор:
Реклама

Уряд ухвалив розпорядження про зменшення споживання електроенергії для всіх органів державної влади. «Міністерства, центральні органи виконавчої влади, обласні державні адміністрації мають відмовитися від використання кондиціонерів, зовнішнього освітлення будівель і прилеглої території. Ми також рекомендуємо правоохоронним органам, органам судової влади, іншим держорганам зробити аналогічні кроки. Місцевій владі - обмежити вуличне освітлення», - відзначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль також закликав бізнес обмежити використання кондиціонерів та іншого енергоємного обладнання, яке не критичне для виробничої діяльності. «Виняток - не буде обмежуватися використання кондиціонерів у лікарнях та на підприємствах, де кондиціонування повітря є частиною виробничого процесу», - сказав очільник уряду.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

"Собівартість продукції: головне в калькулюванні";

"Собівартість продукції: методи та способи калькулювання";

"Собівартість продукції: якщо первинні документи надійшли із запізненням";

"Собівартість продукції: проблемні моменти із судової практики".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини