Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 18 червня у Резерв+ з’явився електронний військово-обліковий документ з QR-кодом

19 червня 2024, 17:30
3118
0
Автор:
Реклама

Із 18 червня у застосунку Резерв+ з'явився QR-код, відсканувавши який уповноважені органи можуть перевірити чинність електронного військово-облікового документа, що має таку ж юридичну силу, як і паперовий. Порядок формування та використання електронного військово-облікового документа визначається Постановою №559.

«Щоб отримати електронний військово-обліковий документ достатньо авторизуватись у застосунку Резерв+ та оновити дані щодо себе. Якщо ви вже оновлювали дані раніше, завантажте повторно застосунок в App Store чи Google Play Market», - пояснила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко. Також в застосунку можна згенерувати PDF-версію електронного військово-облікового документу у кілька кліків.

Крім того, в Резерв+ відтепер доступна функція «Виправити дані онлайн» для двох випадків:

- «Я військовослужбовець, але досі на обліку» - для тих військовослужбовців, чий актуальний статус не відображався у реєстрі «Оберіг»;

- «Дані не знайдено» - для усіх військовозобов'язаних, хто отримав таке сповіщення в застосунку Резерв+.

«Громадяни можуть заповнити заявку, яка надійде до реєстру Оберіг для виправлення даних. Інформацію актуалізують дистанційно - для цього не потрібно йти до ТЦК», - додала Катерина Черногоренко.

Нова LIGA360 змінює все! Підсвічуємо важливі законодавчі нововведення щодо бухобліку та оподаткування. Замов персональну презентацію менеджера для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини