Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширили механізм бронювання від мобілізації - постанова Кабміну

Реклама

22 червня набрала чинності Постанова КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. N 76» від 18.06.2024 р. № 723, якою розширено бронь від мобілізації для операторів протимінної діяльності.

Ми уже повідомляли про зміни, передбачені у Постанові № 723, за повідомленням Тараса Мельничука. Зараз з'явився текст самої Постанови.

Тож автори розширили механізм бронювання на військовозобов'язаних, які працюють «на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форми власності, які є операторами протимінної діяльності та проводять розмінування (гуманітарне розмінування) відповідно до законодавства».

До змін, нагадаємо, порядок стосувався лише на військовозобов'язаних, які працюють:

  • в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування;

  • на підприємствах, в установах та організаціях, які є критично важливими для забезпечення потреб Збройних сил, інших військових формувань в особливий період;

  • на підприємствах, в установах та організаціях, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Хочеш дізнатися секрети успішної роботи з інформацією? Замов презентацію нової LIGA360. Дані та джерела для всієї команди: топменеджерів, юристів, бухгалтерів, копмлаєнс-фахівців і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини