Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Восени запровадять нові правила в’їзду до 30 європейських країн – попередження для бізнесу

19 липня 2024, 11:30
1372
0
Автор:
Реклама

Відповідно до інформації, отриманої від Міністерства інфраструктури України, запланованими є 2 зміни, які вплинуть на транспортні перевезення та подорожі до 30 європейських країн. Про це попереджає бізнес ЄБА.

Перша - Система в'їзду-виїзду (EES), яка вимагає від усіх громадян країн, що не є державами-членами ЄС, реєструвати свої відбитки пальців та зображення обличчя на кордоні. Її буде запроваджено восени 2024 року. Ці нововведення вимагатимуть від транспортних компаній внесення змін до своїх систем бронювання та реєстрації пасажирів, адаптації до нових вимог з безпеки та перевірки документів.

Друга - Європейська інформаційна система авторизації подорожей, схожа з американською ESTA. Авторизація через ETIAS буде вимагатися від усіх громадян подати онлайн-заявку до початку своєї подорожі та сплатити збір у розмірі 7 євро. ETIAS буде запроваджено в середині 2025 року для в'їзду до 30 європейських країн.

Тож бізнесу слід врахувати дані нововведення у своїй роботі, зокрема, і в підготовці транспортних компаній, перевізників до нових вимог від ЄС.

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини