Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перелік ТОТ та територій бойових дій знову змінили

Реклама

У Мінреінтеграції оновили Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

Наказом міністерства від 02.08.2024 р. № 221 змінено Перелік територій, який, нагадаємо, був затверджений наказом від 22.12.2022 р. № 309 і постійно актуалізується.

Останні зміни торкнулися територіальних громад Донецької області.

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування. Станом на 09 серпня його ще не опублікували.

Бажаєте контролювати законодавчі зміни з “гарячих тем”? Спробуйте нову LIGA360! Встановіть моніторинг потрібних для вас законів - і всіх пов'язаних судових рішень, НПА та аналітичних матеріалів. Замовте презентацію LIGA360 саме для ваших потреб.

Зауважимо, що відповідно до абз. 2 пп. 69.14 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, з 1 січня 2023 року, за земельні ділянки, що розташовані на територіях активних бойових дій або на ТОТ України, які включені до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, плату за землю не нараховують та не сплачують.

Мова йде про період з першого числа місяця, в якому визначили щодо відповідних територій дату початку активних бойових дій або тимчасової окупації, і до останнього числа місяця, в якому було завершено активні бойові дії або тимчасова окупація на цій території.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини