Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін запроваджує Містобудівний кадастр

Реклама

У КМУ наголошують, що ключовими факторами якісного, довгострокового та стрімкого відновлення є прозорість, автоматизація та уніфікація всіх його процесів. Тому Кабмін схвалив проєкт постанови «Деякі питання реалізації експериментального проекту щодо запровадження Містобудівного кадастру на державному рівні».

Урядовці вважають, що Містобудівний кадастр, запущений на державному рівні, дасть можливість значно підвищити рівень якості розробки містобудівної документації. Також він допоможе посилити спроможності сільських та селищних громад у розробці цифрової документації. Інформацію про це розмістили на сайті Урядового порталу.

У кадастрі передбачені сервіси супроводження розробки, перевірки проєктів документів, а також збереження їх у єдиному реєстрі. Водночас запроваджено і електронний кабінет користувача Кадастру.

Координувати експериментальний проєкт довірили Мінінфраструктури.

Функціонувати Кадастр почне через один місяць з дня набрання чинності постанови.

Відкрийте законодавство на 360! Спробуйте нову LIGA360 з інноваційними зв'язками документів. До кожного НПА - знайдуться пов'язані закони, судові рішення, практичні ситуації та аналітичні документи. Замовте презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини