Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін змінив умови оплати простою для педагогічних працівників

16 серпня 2024, 10:08
784
0
Автор:
Реклама

Кабмін вніс зміни до своєї постанови від 14.01.2015 р. №6 «Деякі питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам», повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук. Установлено, що фактична кількість педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти територіальної громади, яким (в яких) оголошено простій, включає лише педагогічних працівників, які перебувають на території України.

Раніше Постанова №6 передбачала, що для отримання субвенції на оплату праці педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти територіальної громади, яким (в яких) оголошено простій, розпорядники субвенції за бюджетами адміністративно-територіальних одиниць щомісяця до 10 числа подають до відповідного розпорядника субвенції відомості про фактичну кількість таких педагогічних працівників. На підставі даних про фактичну кількість таких педагогічних працівників розпорядник субвенції щомісяця розподіляє між місцевими бюджетами у встановленому порядку обсяги субвенції на оплату праці педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти територіальної громади, яким (в яких) оголошено простій.

Також урядом було внесено зміни до постанови КМУ від 27.12.2017 р. №1088 «Про затвердження формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами», якими встановлено, що освітня субвенція в частині оплати простою передбачається для педагогічних працівників закладів освіти та інклюзивно-ресурсних центрів, які перебувають на території України.

Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання - у новій LIGA360. Підсилюй роботу бухгалтера а кадровика використанням комплексної інформації. Замов персональну презентацію менеджера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини