Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Переоцінка – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

19 серпня 2024, 15:10
104
0
Автор:
Реклама

Тему номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН ми присвятили питанням переоцінки, адже війна та блекаути спричиняють, зокрема, чималі збитки бізнесу. А тому, як не помилитись - дізнавайтесь у нас.

До кола ньюзмейкерів потрапило й Мінекономіки, видавши лист від 15.07.2024 р. № 4701-05/50341-09, у якому чиновники розглянули ситуацію, коли працівника мобілізували під час його щорічної відпустки. На думку Мінекономіки, оскільки за мобілізованим працівником не зберігається середній заробіток, то й не виконується умова щодо перенесення невикористаної частини щорічної відпустки. Тож невикористані дні пропадуть, але в листі згадано про можливість виплатити за заявою працівника грошову компенсацію за невикористані дні відпустки.

Тобто оплату за невикористані дні відпустки має бути зараховано працівнику як компенсацію. Розлогіше про все дізнавайтеся з нашого коментаря на цю тему.

Звісно, це геть не все, що ви можете знайти в нашому виданні, бо ми пропонуємо сьогодні й кадрово-зарплатні питання, питання військового обліку, огляд судової практики, коментуємо важливі новації та багато іншого. Тож кожен обов'язково знайде для себе щось корисне й цікаве.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

Актуальний коментар

Тема номера

Бухгалтерські будні

Дискусійний клуб

Запитували? Відповідаємо

Уроки судової практики

Хочете отримувати експертну аналітику з гарячих бізнес-питань? В LIGA360 є матеріали для всієї команди: для юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців та керівників. Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини