Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпочато реєстрацію в реєстрі гарантій походження електроенергії

Реклама

16 червня набрала чинності постанова НКРЕКП «Про затвердження форм заяв про створення облікового запису, припинення і відновлення користування обліковим записом у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії, та інструкції щодо їх заповнення» від 14.08.2024 р. № 1475, яку днем раніше оприлюднили на сайті Регулятора.

Відтак до 01 жовтня 2024 року суб'єкти господарювання, які продають електроенергію гарантованому покупцю за «зеленим» тарифом або надають йому послугу із застосуванням механізму ринкової премії, зобов'язані набути статусу користувача «Реєстру гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії» (п. 2 Постанови № 1475).

Постановою також затвердили форму Заяви про створення облікового запису у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії та Інструкцію щодо її заповнення.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини