Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Автоматизована система митного оформлення тепер у всіх автомобільних пунктах пропуску на держкордоні

Реклама

У Державній митній службі України повідомили, що 15 серпня успішно завершено впровадження нової автоматизованої системи митного оформлення у всіх автомобільних пунктах пропуску на державному кордоні.

Такий важливий етап масштабної цифрової реформи митниці спрямований на оптимізацію процесів, спрощення процедур, економію часу та зниження витрат для бізнесу. Нова система також має прискорити перетин кордону для громадян.

Однією з ключових складових системи є її інтегрування з новою автоматизованою системою управління ризиками, яка допомагає якісно відпрацьовувати виявлені ризики та забезпечує високий рівень контролю та безпеки у пунктах пропуску.

Заплановано також введення додаткових складових, спроєктованих з урахуванням необхідності подальшої європейської інтеграції. Ці нововведення дозволять ще більше покращити взаємодію з європейськими митними системами.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини