Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін подовжив пільгову ціну на газ для виробників тепла і побутових споживачів

26 серпня 2024, 17:20
311
0
Автор:
Реклама

Під час засідання Кабінету Міністрів 23 серпня було продовжено спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла й побутових споживачів. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, рішення про продовження спеціальної пільгової ціни на газ діятиме до 30 квітня 2025 року, тобто до кінця наступного опалювального сезону.

Представник уряду в парламенті Тарас Мельничук пояснив, що до 30.04.2025 (включно) продовжили дію постанови КМУ від 19.07.2022 р. №812 та затвердженого нею Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам.

Це було зроблено з метою створення умов щодо забезпечення гарантованого та безперебійного постачання природного газу виробникам теплової енергії для надання ними комунальних послуг споживачам в опалювальний період 2024/2025 років.

Більше ліцензій - більше економії. Тільки зараз нові користувачі LIGA360 можуть замовити рішення за найнижчою ціною. Забезпечте команду надійними інструментами для роботи. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини