Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС знову змінила План-графік перевірок на 2024 рік – додали юросіб

3 вересня 2024, 19:05
667
0
Автор:
Реклама

ДПС оприлюднила оновлений станом на 30 серпня 2024 року План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік. Змін зазнали перший та другий розділи Плану-графіку.

У розділі І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб» стало суттєво більше юросіб, до яких прийдуть з плановою перевіркою. Тепер їх 2200.

Натомість розділ ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів» трохи поменшав - тепер тут 174 фінустанови.

Розділ ІІІ «Документальні планові перевірки фізичних осіб» та розділ IV «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» наразі змін не зазнали. Вони викладені у редакції станом на 31 липня.

Підсилюй роботу бухгалтера використанням комплексної інформації. Консультаційні, аналітичні та довідкові статті для різних бізнес-ситуацій - у новій LIGA360. Замов персональну презентацію менеджера.

У LIGA360 ви можете встановити План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік на моніторинг - і будете отримувати сповіщення на e-mail, як тільки з'являються зміни. Замовте презентацію для вашої компанії.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини