Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС змінила План-графік планових перевірок – їхню кількість збільшили

2 серпня 2024, 08:55
1283
0
Автор:
Реклама

ДПС 31 липня оновила свій План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік - зміни торкнулися усіх розділів.

Так, Розділ І, який передбачає планові перевірки юросіб, називає 2138 (на 19 більше, ніж раніше) підприємств, установ та організацій. У Розділі ІІ, який регулює перевірки фінустанов, постійних представництв та представництв нерезидентів, кількість юросіб залишилася попередньою - 175.

Своєю чергою, Розділ ІІІ щодо перевірок фізосіб, тепер містить 816 осіб - на одну більше, ніж раніше.

Нарешті Розділ IV вказує, що з питань ПДФО, військового збору та ЄСВ перевірять 174 особи - на 18 більше, ніж планувалося раніше.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією, і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

У LIGA360 ви можете встановити План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік на моніторинг - і будете отримувати сповіщення на e-mail, як тільки з'являються зміни. Замовте презентацію для вашої компанії.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини