Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Раді підтримали виділення коштів на оборонно-промисловий комплекс — змінили Держбюджет

Реклама

18 вересня Верховна Рада підтримала виділення коштів Мінстратегпрому на фінансування програми доступних кредитів для підприємств оборонно-промислового комплексу в розмірі 263,4 мільйона гривень у межах внесення змін до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік».

На сайті Урядового порталу розповіли, що це нова бюджетна програма КПКВК 2601040 «Відшкодування відсотків за кредитами, які надаються підприємствам оборонно-промислового комплексу, які беруть участь у виконанні заходів державних цільових програм, пов'язаних із розвитком оборонно-промислового комплексу».

Відсоткова ставка для виробників становитиме 5%. Розмір кредиту - до 100 мільйонів гривень на оборотний капітал до 3 років, і до 500 мільйонів на інвестиційні проекти до 5 років.

Пільгове кредитування буде доступне для підприємств, визначених Мінстратегпромом критично важливими для функціонування економіки в особливий період у сфері оборонно-промислового комплексу.

Нова LIGA360 - нові фішки для роботи із законодавством:

· Всі види джерел, щоб оцінити контекст: НПА, аналітика, судова практика, новини, реєстри та ін.

· Інноваційні інструменти аналізу: зворотні зв'язки документів 2.0, графічні зв'язки документів, смарт-фільтри та моніторинг надходжень.

Побачте всі переваги в дії, замовивши презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини