Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес проти підвищення податків та щомісячної звітності з ПДФО

Реклама

Федерація роботодавців України (ФРУ) і Спілка українських підприємців (СУП) оприлюднили спільну позицію, в якій виступили проти ухвалення законопроєкту 11416-д, а саме проти:

  • ретроспективного запровадження нових податків (на фінансові та банківські установи), оскільки це підриває довіру бізнесу до влади та суперечить положенням ПКУ;

  • обов'язкової щомісячної звітності з ПДФО для бронювання, поки не буде чітко визначено механізм бронювання.

На думку ФРУ та СУП, рішення органів влади мають бути послідовними, обґрунтованими та законними, пошук додаткових фінансових ресурсів має бути рівномірно розподілений між бізнесом і більш ефективною роботою державних органів.

Спрощення податкової системи, зниження адміністративного навантаження та боротьба з корупцією - це ключові кроки для залучення бізнесу до легальної економіки та збільшення податкових надходжень.

Тобто бізнес-об'єднання закликає владу до конструктивного діалогу, адже є інші рішення з наповнення бюджету, ніж збільшення фіскального навантаження на бізнес.

Новиною поділилася народна обраниця Ніна Южаніна.

Спрости рутинні завдання бухобліку з новою LIGA360! Всі джерела для бухгалтера тепер зібрані в єдиному рішенні: аналітика, законодавство, ситуації, коментарі та роз?яснення держорганів. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини