Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уже з 1 жовтня аграрії зможуть придбати землю на аукціонах

Реклама

Перші онлайн-аукціони у межах проєкту «Земельний банк» стартують 1 жовтня. Вони, запевняють посадовці Фонду державного майна України, відкриють можливість прозорої оренди державних земель.

Мета проєкту - забезпечити нові можливості для розвитку сільського господарства. Він створює рівні умови для всіх учасників ринку, де кожен має можливість взяти участь в онлайн-аукціонах на справедливих умовах.

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

У Фонді наголосили, що кількість оголошених аукціонів з оренди державних земель постійно зростає. Наразі їх вже 65 і охоплюють вони 9 областей України. Найбільша кількість земельних ділянок зосереджена у Вінницькій, Запорізькій та Черкаській областях.

Фермери та агрокомпанії мають можливість обрати землі з понад 4000 га. На аукціонах представлені земельні ділянки від невеликих господарств у 2 га до значних масивів у 262 га. Стартова ціна оренди - від 9 тис. гривень до 1,14 млн грн. Проте переможе найвища пропозиція, яка буде визначена в ході прозорого онлайн-аукціону.

Відкрийте законодавство на 360! Спробуйте нову LIGA360 з інноваційними зв'язками документів. До кожного НПА - знайдуться пов'язані закони, судові рішення, практичні ситуації та аналітичні документи. Замовте презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини