Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДРС оприлюднила проєкт плану здійснення комплексних перевірок на 2025 рік

Реклама

Інтегрованою автоматизованою системою держнагляду сформовано проєкт плану здійснення комплексних заходів державного контролю органів державного нагляду (контролю) на 2025 рік. З проєктом плану можна ознайомитись за посиланням.

У Державній регуляторній службі нагадали, що відповідно до ст. 5 Закону «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 05.04.2007 р. № 877-V планові заходи здійснюються відповідно до річних планів, що затверджуються органом державного нагляду.

Внесення одного й того самого суб'єкта господарювання до планів здійснення заходів державного контролю різних органів держнагляду є підставою для проведення щодо такого суб'єкта господарювання комплексного планового заходу державного нагляду (контролю).

Перелік суб'єктів господарювання, які підлягають плановим заходам держнагляду у плановому періоді, визначають щороку. Відомості про них не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому, вносять до інтегрованої автоматизованої системи держконтролю для автоматичного виявлення нею суб'єктів господарювання, які підлягають такому нагляду.

Суб'єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю). Для цього йому до 15 листопада 2024 року, тобто до затвердження плану здійснення комплексних заходів державного нагляду на 2025 рік, необхідно письмово звернутись до Державної регуляторної служби України.

Новий контрагент - нові ризики для бізнесу. Переконайтеся, що ваші партнери не мають прихованих міжнародних зв?язків, токсичних зв'язків з рф/рб та судових справ. Замовте презентацію інноваційних можливостей LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини