Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В якому випадку довідка за формою № 34-ОПП підлягає заміні

22 жовтня 2024, 12:45
74
0
Автор:
Реклама

Нова довідка про взяття на облік платника податків, відомості щодо якого не підлягають включенню до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань за формою № 34-ОПП (далі - довідка за ф. № 34-ОПП) видається у разі внесення змін у дані, що вказуються у ній: найменування (прізвище, ім'я, по батькові (за наявності)), місцезнаходження (місце проживання) платника податків, керівника, контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків тощо. Про це відзначили контролери ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Для отримання дубліката або копії довідки за ф. № 34-ОПП платнику податків необхідно подати запит за ф. № 34- ОПП до будь-якого контролюючого органу або державної податкової інспекції в один із таких способів: особисто платником податків або представником, уповноваженою на це особою; поштою; через Електронний кабінет в електронній формі

Радимо також ознайомитися зі статтею «Податкові зміни у жовтні 2024 року: для кого діють нові правила в ПКУ»

Нова LIGA360 - нові фішки для роботи із законодавством:

· Всі види джерел, щоб оцінити контекст: НПА, аналітика, судова практика, новини, реєстри та ін.

· Інноваційні інструменти аналізу: зворотні зв'язки документів 2.0, графічні зв'язки документів, смарт-фільтри та моніторинг надходжень.

Побачте всі переваги в дії, замовивши презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини