Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Експертна лінія on - line: Перший квартал 2012 - обліково-звітні підсумки

20 квітня 2012, 12:21
242
0
Реклама

Дата проведення : 25 квітня 2012 р.

Добіг кінця перший квартал 2012 року. В зв'язку з цим, окрім традиційного повсякденного клопоту бухгалтера, квітень ознаменований настанням першої гарячої звітної пори в році.

Квартальна звітність завжди викликає низку додаткових запитань. Для правильного складання і своєчасного представлення звітності необхідно не лише дізнатися про усі нововведення у сфері оподаткування і обліку, але і освоїти їх застосування на практиці.

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" у цей непростий період зростання потреб бухгалтерської громадськості в інформації з актуальних питань, пов'язаних із складанням звітності, традиційно проводить інтернет-конференції у рамках проекту "Експертна лінія оn - line".

В ході конференції "Перший квартал 2012 - обліково-звітні підсумки" у кожного бухгалтера і підприємця є можливість порадитися з експертами з питань, що викликають утруднення при складанні податкової і бухгалтерської звітності, зокрема по нових формах декларації по податку на прибуток і ПДВ.

25 квітня провідні експерти-аналітики ЛІГА :ЗАКОН дадуть відповідь на усі ваші питання.

Вже зараз ви можете залишити своє питання сторінці інтернет-конференції.

Серія інтернет-конференцій "Експертна лінія on - line" дозволяє будь-якому користувачеві продуктів ЛІГА :ЗАКОН упродовж "гарячого" для бухгалтера звітного періоду отримати відповіді на актуальні питання від експертів компанії "ЛІГА: ЗАКОН".

Довідка:

Системи ЛІГА :ЗАКОН є затребуваним помічником для юристів, бухгалтерів, HR- фахівців і управлінців усіх рівнів - людей, від рішень яких безпосередньо залежить успіх вашого бізнесу. З системами ЛІГА :ЗАКОН працюють більше 160 тис. активних користувачів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини