Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкова служба розглянула порядок обкладення ПДВ транспортно-експедиторської діяльності

20 липня 2012, 12:49
264
0
Реклама

ГНСУ у узагальнювальній податковій консультації, затвердженій наказом від 06.07.2012 р. № 610розглянула порядок обкладення ПДВ транспортно-експедиторської діяльності і відмітила, зокрема, наступне.

1. Операції по міжнародному перевезенню пасажирів і багажу і вантажів залізничним, автомобільним, морським, річковим і авіаційним транспортом обкладаються ПДВ по нульовій ставці.

Ця пільга застосовується до операцій з поставки послуг з міжнародного перевезення вантажів по усьому маршруту перевезення вантажів в цілому, без ділення його на відрізки в межах території України і за межами території України, за умови, що таке перевезення здійснюється по єдиних міжнародних перевізних документах.

2. Операції по перевезенню (переміщенню) пасажирів і вантажів транзитом через територію України, а також надання послуг, пов'язаних з таким перевезенням (переміщенням), звільняються від обкладення ПДВ.

Ця пільга застосовується до операцій з поставки послуг з транзитного перевезення по маршруту перевезення вантажів в цілому, без ділення його на відрізки в межах території України і за її межами.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини