Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довідку про відсутність податкового боргу можна отримати в електронному або паперовому вигляді

13 серпня 2012, 10:24
303
0
Реклама

ГНСУ роз'яснила нюанси нового електронного податкового сервісу по отриманню Довідки про відсутність заборгованості по податках і зборах (лист від 06.07.2012 р. № 18522/7/19-1017).

Автори листа відмітили, що розроблений програмний продукт дозволяє органам ДПС видавати платникові податків Довідку в електронному вигляді на підставі поданої їм електронної заяви. При цьому така Довідка формується в автоматичному режимі і спрямовується засобами електронного зв'язку за електронною адресою (e - mail) платника податків.

При цьому платник податків, що отримав Довідку в електронному вигляді, може звернутися в Центр обслуговування платників податків для отримання Довідки в паперовому виді.

У такому разі платник податків звертається до відповідального працівника залу (секції) видачі довідок і дозвільних документів Центру для перевірки факту видачі органом ДПС Довідки в електронному вигляді. У разі підтвердження такого факту відповідальний працівник Центру негайно повідомляє керівника підрозділу погашення податкового боргу про звернення платника податків, який забезпечує негайну підготовку і підписання Довідки в паперовому виді і передає її в Центр. Відповідальний працівник Центру видає Довідку безпосередньо платникові податків.

Звертаємо увагу, що надання адміністративної послуги є безперервним процесом і здійснюється в найкоротші терміни в межах одного відвідування Центру платником податків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини