Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скорочений перелік бланків строгого обліку і ратифікована Конвенція з Мексикою

2 жовтня 2012, 17:13
250
0
Реклама

На сьогоднішньому пленарному засіданні народними депутатами був прийнятий в цілому законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно виготовлення документів і бланків строгого обліку і звітності".

Він виключає з ряду законів положення, які визначають деякі бланки як документи строгого обліку. Наприклад, свідчення про страхування від нещасного випадку на виробництві і виписки з ЕГР більше не будуть строгими.

Також Парламент ратифікував Конвенцію між Урядами України і Мексики про уникнення подвійного оподаткування і попередження податкових ухилень відносно податків на доходь і майно.

Ця Конвенція застосовується до податків на прибутки і майно незалежно від способу їх стягування. Податками на прибутки і майно вважаються усі податки, що стягуються із загального доходу, вартості майна або елементів доходу або майна, в т. ч. податки на прибутки від відчуження рухомого і нерухомого майна.

Існуючими податками, до яких застосовується Конвенція, в Україні являються податок на прибуток підприємств і НДФЛ, в Мексиці - федеральний податок на прибутки і податок на підприємництво по єдиній ставці.

Доки прийняті документи чекають підписання Президентом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини