Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" розглянув порядок підвищення кваліфікації працівників

25 жовтня 2012, 09:59
221
0
Реклама

Мінливість осінньої погоди не впливає на інтенсивність потоку і складність питань, що поступають на пошту аналітичного видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН". Усі вони важливі і актуальні, особливо при складанні податкової звітності за 9 місяців. Проте помістити усіх їх в один номер не представляється можливим, адже добра половина ситуацій, викладених в питаннях читачів, вимагає детального аналізу і підготовки статейного матеріалу.

Видати нормативні акти - це одно, дотримувати їх і користуватися ними - це інше, а зістиковувати норми окремих законів, порядків з положеннями Податкового кодексу України - це вже мистецтво. Виявити свої "творчі" здібності і рівень кваліфікації бухгалтери будуть вимушені при віддзеркаленні витрат на професійну атестацію архітекторів, інженерів-проектувальників і інших фахівців. Допоможе їм в цьому стаття "Професійна атестація: підвищення кваліфікації або ліцензування".

Розбиратися в нормах міжнародних конвенцій про уникнення подвійного оподаткування і застереження податкових ухилень складніше, ніж створювати з бісеру всіляку біжутерію. Зібрати ланки окремого механізму покликаний матеріал "Усунення подвійного оподаткування : облік прибутків нерезидентів".

Крім того, у свіжому номері ви знайдете відповіді на актуальні питання, а також огляд окремих новин, що безпосередньо впливають на зовнішньоекономічну діяльність суб'єктів підприємництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини