Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс бухгалтерських практикумів ЛІГА :ЗАКОН на два тижні

19 березня 2013, 17:51
406
0
Реклама

28 березня у Бізнес-центрі "ЛІГА" традиційно проходитиме цікавий авторський практикум Тетяни Мойсеенко, присвячений службовим відрядженням. Усе, що треба знати про зміни по відрядних посвідченнях, оформлення наказу, розрахунок добових, порядок видачі авансових грошей, штрафні санкції, ви дізнаєтеся в простій, зрозумілій, практично застосовній формі.

2 квітня в повчальному центрі компанії "ЛІГА: ЗАКОН" проходитиме ексклюзивний практикум, присвячений проблемі оподаткування сільськогосподарських виробників. Особливо гостро коштує проблема, як не втратити пільги в 2013 році. Тему освітлюють фахівці однієї з провідних юридичних компаній, практикуючі юристи Юридичної компанії "ОМП". Будуть порушені питання податкового статусу сільськогосподарських виробників, сучасні податкові риски, планування в групах, спеціальний режим оподаткування ПДВ діяльності у сфері сільського і лісового господарства, а також рибальства. Але найбільша цінність в живому діалозі доповідачів і аудиторії.

4 квітня другий семінар серії "Бухгалтерська весна" буде присвячена правовому регулюванню роботи головного бухгалтера. Головний бухгалтер - особа підвідповідальна і підзвітна. Ігор Сичеславский, адвокат з 16-річним стажем, постійний лектор Всеукраїнської мережі практикумів, розгляне не лише питання правового регулювання статусу головного бухгалтера, але і вимоги до складання, дійсності, зберігання документів; межі адміністративної і карної, матеріальної і дисциплінарної відповідальності головного бухгалтера; актуальні питання складання і укладення договорів з мінімізацією помилок і втрат для головного бухгалтера. Групи обмежені, вартість участі мінімальна - 520 гривен. Для абонентів ЛІГА :ЗАКОН передбачені скидки.

05 квітня основним питанням обговорення на практикумі компанії "ЛІГА: ЗАКОН" буде оподаткування рекламної діяльності. Особливості податкового обліку в маркетингу і мерчандайзинге, юридичне оформлення діяльності, захист об'єктів інтелектуальної власності в рекламі. Добре побудована програма, високий професійний рівень доповідача, невисока вартість, 700 гривен, - це тільки частина переваг цього практикуму. Почути усе самі і прийняти участь в обговоренні Ви зможете, зареєструвавшись до 3 квітня.

Зареєструватися для участі в практикумах можна на сайті практикумів чи по телефону (044) 538-01-05.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини