Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госгорпромнадзор розглянув обов'язки працедавця по забезпеченню охорони праці

1 серпня 2013, 14:28
243
1
Реклама

Госгорпромнадзор відмітив, що працедавець затверджує положення, інструкції, інші акти по охороні праці, діючі в межах підприємства і встановлюючі правила виконання робіт і поведінки працівників на території підприємства, забезпечує безкоштовно працівників нормативно-правовими актами і актами підприємства по охороні праці.

Служба охорони праці підприємства здійснює контроль за наявністю в підрозділах підприємства інструкцій по охороні праці згідно з переліком професій, посад і видів робіт, своєчасним внесенням в них змін.

Типовим положенням про службу охорони праці не визначено, що її працівники зобов'язані забезпечувати підрозділу підприємства друкарською продукцією (журналами, бланками і т. д.).

На основі Типового положення про службу охорони праці працедавець, з урахуванням специфіки виробництва і видів діяльності, чисельності працівників і інших чинників, розробляє і затверджує Положення про службу охорони праці відповідного підприємства, в якому визначає основні завдання, функції і права працівників цієї служби (лист від 29.04.2013 р. № 4125/0/8.2-9.1-9/6/13).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини