Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок ведення реєстру об'єктів обкладення екологічним податком утилізації

13 грудня 2013, 15:08
200
0
Реклама

КМУ затверджені порядки:

- ведення реєстрів транспортних засобів, з яких сплачений екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, і транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати податку;

- взаємодії центральних органів виконавчої влади відносно обміну інформацією про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів (постанова від 04.12.2013 р. № 890).

Реєстром є комп'ютерна база, що містить інформацію про транспортні засоби, з яких сплачений екологічний податок утилізації, і транспортні засоби, на які поширюється звільнення від сплати вказаного податку, а також про видані по них довідки.

Ведення реєстрів здійснюється за допомогою технічних і програмних засобів, що забезпечують формування електронної довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку утилізації.

Пошук відомостей в реєстрах здійснюється по наступних ідентифікаторах:

1) серія і номер довідки;

2) номери двигуна, шасі (рами), кузов транспортного засобу, VIN (міжнародний ідентифікаційний номер транспортного засобу).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини